Profhilo

Profhilo är en ansiktsbehandling som injiceras där innehållet är ren hyaluronsyra framtagen med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har den högsta koncentrationen av hyaluronsyra och ger en långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.  Profhilo är inte en fillers eller en skinbooster trots att den injiceras, utan en BDDE-fri stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Behandlingen är snabb, enkel och i princip smärtfri, En perfekt lunchbehandling.

 

Bioremodeling är ett innovativt koncept för anti-aging som stimulerar på stamcellsnivå. Hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en uppstramande verkan som ger huden en ny fräschör och gör den mer slät. 5 injektionspunkter på varje ansiktshalva stimulerar igång collagen och elastinproduktionen effektivt och även svårbehandlade områden som halsen och händerna kan behandlas och få en anti-ageging effekt. 

 

Behandlingen ske i 3 steg med 4 v mellanrum beroende på effekten man vill uppnå. Därefter kan ytterligare behandlingar göras, 1-2 ggr/år för att bevara resultatet.