logo6_invert.png

TELEFON

076 346 5104

E-POST

ADRESS

Tavastgatan 16
118 24 Stockholm
Södermalm

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl 12.00-18.00
Övrig tid efter överenskommelse

  • Gray Facebook Ikon

Botox

Behandling med Botox  i estetiskt syfte används mot rynkor vid ögonvrårna så kallade kråksparkar, vid skarpa linjer mellan ögonen som kallas glabella, som gör att du ser arg eller trött/ledsen ut, och kan även användas för att ta bort eller minska pannans horisontella linjer. Det finns även andra områden i ansiktet och hals som ger en föryngrande effekt vid antirynkbehandlig och som du kan få råd angående vid en konsultation.

 

Botox är ett säkert och lättillgängligt alternativ för den som vill bli av med sina rynkor och fina linjer som uppkommer med åren. Proceduren med Botox är enkel och rätt utförd ger den ett naturligt ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Injektionsbehandling med Botox blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du har kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

 

Behandlingen med Botox utförs oftast på redan befintliga rynkor och linjer, men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig om man har ärftliga anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur. Om vecken beror på att ansiktets vävnader förlorat sin elasticitet och huden blivit slapp så är inte Botox som behandling ett alternativ utan då bör fillersbehandling övervägas.

 

Innan behandlingen med Botox utförs sker en konsultation där du som kund får information om vad en
behandling med Botox bedöms uppnå på dig. Du får även rekommendationer på alternativa behandlingar i de fall Botox  inte bedöms vara den behandling som kan uppnå det resultat du förväntar.